11-daagse rondreis Oostenrijk, Slovenië en Kroatië

Pharos Reizen van ANWB biedt lezers van Arts en Auto korting op een autorondreis door het zuidoosten van Oostenrijk, Slovenië en langs de kusten van Kroatië.

De reis begint in het zonnige Karinthië. Na drie nachten bij de Ossiacher See rijdt u door Slovenië naar het kustplaatsje Portoroz, een leuke basis voor bijvoorbeeld een dagje strand, een bezoek aan de vermaarde Lippizaner-stoeterij, een verkenning van de stijlvolle stad Triëst of het middeleeuwse Piran.

Na uw verblijf aan de Sloveense kust rijdt u verder zuidwaarts, door Istrië en Dalmatië, naar het stadje Trogir, fraai gelegen op een eilandje. U verblijft hier de laatste 4 nachten zodat u bijvoorbeeld het Nationaal Park Krka of het paleis van Diocletianus in Split kunt bekijken. De rondreis eindigt hier.

Prijs vanaf 599,- p.p. (bij vertrek in naseizoen) tot € 890,- p.p. (hoogseizoen)

Inclusief o.a. 10 overnachtingen in 3- en 4-sterren hotels met dagelijks ontbijtbuffet, 6 diners en diverse extra’s in de diverse hotels, zoals een begeleide mountainbiketour, gebruik wellness, en gebruik ligbedden en parasol op privéstrandje. Arts en Auto-lezers ontvangen een exclusieve korting van € 75,- per boeking
(met code PH-AA75) bij reservering vóór 30 juni 2018

Boekingsperiode U kunt deze reis maken tussen 15 juni en 27 september 2018. De laatste vertrekdag is 17 september 2018

Meer (prijs)info en boekingen bel 023 554 28 70 met zoekcode 12301 of zie pharosreizen.nl/gelezen-in/arts-en-auto

Delen