Accreditatie congres Preventive Medicine Curaçao

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (6 punten), de Nederlandse Vereniging voor Internisten (4 punten) en de Nederlandse Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie (6 punten) accrediteren het Preventive Medicine congres op 24 en 25 oktober op Curaçao.

Eerder maakte de organisatie de accreditatie door de Europese Raad voor Accreditatie voor Permanente Medical Education al bekend. Het congres is een initiatief van de bekende Nederlandse oncoloog Bob Pinedo. Tijdens de twee congresdagen staat zijn Curaçaose screeningsmodel centraal. Er zal aandacht zijn voor preventie van gynaecologische kanker en andere veelvoorkomende aandoeningen in het armere Caribisch gebied.

Onder anderen viroloog Byron Martina, radioloog Marcel de Witte, internist John-John Schnog en Harzald zur Hausen, Nobelprijswinnaar en ontdekker van het HPV-virus, zullen spreken op het congres. Samen met Bob Pinedo nam Harzald zur Hausen onderstaande uitnodiging op:

Reisarrangementen op maat

Het inhoudelijke programma speelt zich ’s avonds af van 18.00 uur tot 22.00 uur. Overdag is er dus gelegenheid om van Curaçao te genieten. Voor medici die het congres willen combineren met de herfstvakantie biedt VvAA QualityTime reisarrangementen op maat aan.

Meer over het congres: congresscare.com.

Delen