Actieve familievakantie Zweden

Beleef met het hele gezin de ongerepte Zweedse natuur, elke dag op een andere manier: te voet, op de fiets, per kano of op een vlot. VvAA-gezinnen ontvangen korting op de actieve familievakantie Op expeditie in Zweden van Pharos Reizen.

Deze reis, geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar, laat u kennismaken met Värmland, een van de mooiste streken van het land. Uw uitvalsbasis is Fyrbo Guesthouse, een oude, typisch Zweedse villa met (eenvoudige) appartementen (max. 5 personen) dat aan een groot meer ligt. De Nederlandse eigenaren Erik en Vanessa Daleweij, die al bijna twintig jaar in Zweden outdoorvakanties organiseren, zorgen voor een gevarieerd programma voor jong en oud.

8 dagen vanaf € 535,- p.p. inclusief verblijf in villa-appartement  en activiteitenprogramma inclusief materiaalhuur

  • Prijsindicatie vanaf € 535,- p.p. (o.b.v. 5 pers.) Arts en Auto-lezers ontvangen een eenmalige korting van € 75,- bij boeking vóór 31 maart (actiecode PH-AA75)
  • Inbegrepen o.a. 6 overnachtingen (logies) in een appartement, 1 overnachting in een tipitent op basis van volpension, activiteitenprogramma met o.a. kanotocht, diner bij kampvuur, gps-wandeling en gebruik materiaal (fietsen, helmen, vlot, kano, gps, etc.).
  • Optioneel bij te boeken volpension en Stena Line-overtochten (10-daagse variant)
  • Aanvang op dinsdag in de periode 23 juni t/m 25 augustus 2020
  • Meer (prijs)info en boekingen bel 023 554 28 70 met zoekcode 12064 of zie pharosreizen.nl/gelezen-in/arts-en-auto

Delen