Alzheimersymposium 5 juni

Het symposium Alzheimer: the Future of Brain Health op vrijdag 5 juni 2015 in de Beurs van Berlage in Amsterdam biedt medisch professionals een innovatieve zienswijze over de oorzaak en aanpak van de ziekte van Alzheimer. Deepak Chopra, Philip Scheltens en Rudolph E. Tanzi delen hun inzichten over deze ziekte en staatssecretaris drs. Martin van Rijn geeft zijn visie op integrative care.

 

Een op de vijf mensen krijgt een vorm van dementie. In 2055 zijn er 690.000 mensen met dementie in Nederland volgens een prognose van Alzheimer Nederland. De organisatoren van het symposium (Fred Foundation, BeBright en Alzheimer Nederland) vinden daarom innovatieve benaderingen voor de ziekte van Alzheimer noodzakelijk.

Lezers van Arts en Auto betalen slechts € 195,- in plaats van € 245,-. Hiervoor gebruikt u de kortingscode: ARTSAUTO0506. Meer informatie en inschrijven via: alzheimersymposium.org

Arts en Auto mag tien toegangskaarten weggeven. Wilt u hiervoor in aanmerking komen: mail dan naar verloting@artsenauto.nl o.v.v. Alzheimersymposium.