Arts en Auto LIVE 2017

Was u erbij op 6 juni 2015 toen Arts en Auto tot leven kwam op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd? Dan weet u dat u 25 november van dit jaar moet vrijhouden voor het hele gezin, want dan volgt de wintereditie van dit evenement en het belooft opnieuw een bijzonder aangename belevenis te worden.

021710-01

Was u er onze eerste editie niet bij, dan zult u verrast zijn door het uitgebreide aanbod. Met sportclinics van bekende sporters voor de kinderen, bijzondere sprekers, winterse culinaire hoogstandjes, jachtdemonstraties, wijnproeverijen, woon- en reisaanbiedingen, auto’s, een rondleiding door het grote huis en natuurlijk spectaculaire demonstraties van het opleidingsinstituut voor spoedeisende hulp; VvAA OSG.

Dit alles en nog veel meer op het landgoed, waarop een overdekte schaatsbaan zal verrijzen en dat volledig in winterse sfeer zal worden aangekleed. Zet zaterdag 25 november 2017 dus in uw agenda en neem uw gezin en collega-zorgprofessionals mee naar Beesd voor een onvergetelijke dag op de Heerlijkheid. De redactie en VvAA zullen u warm welkom heten.

Alle berichtgeving over Arts en Auto LIVE 2017 vindt u hier.

Bekijk ook de sfeerimpressie van de vorige editie van Arts en Auto LIVE