Arts en Auto LIVE 2017

Was u erbij op 6 juni 2015 toen Arts en Auto tot leven kwam op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd? Dan weet u dat u 25 november van dit jaar moet vrijhouden voor het hele gezin, want dan volgt de wintereditie van dit evenement en het belooft opnieuw een bijzonder aangename belevenis te worden.

021710-01

Was u er onze eerste editie niet bij, dan zult u verrast zijn door het uitgebreide aanbod. Met sportclinics van bekende sporters voor de kinderen, bijzondere sprekers, winterse culinaire hoogstandjes, jachtdemonstraties, wijnproeverijen, woon- en reisaanbiedingen, auto’s, een rondleiding door het grote huis en natuurlijk spectaculaire demonstraties van het opleidingsinstituut voor spoedeisende hulp; VvAA OSG.

Dit alles en nog veel meer op het landgoed, waarop een overdekte schaatsbaan zal verrijzen en dat volledig in winterse sfeer zal worden aangekleed. Zet zaterdag 25 november 2017 dus in uw agenda en neem uw gezin en collega-zorgprofessionals mee naar Beesd voor een onvergetelijke dag op de Heerlijkheid. De redactie en VvAA zullen u warm welkom heten.

Alle berichtgeving over Arts en Auto LIVE 2017 vindt u hier.

Bekijk ook de sfeerimpressie van de vorige editie van Arts en Auto LIVE

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

  • Volg ons ook via facebook

  • Anglofielen gezocht

    Voor een portrettenserie in een themanummer Groot-Brittannië later dit jaar komt de redactie graag in contact met zorgprofessionals die er een passie op nahouden die als ‘typisch Brits’ geldt. Misschien bent u wel een fanatiek rugbyspeler, speelt u doedelzak of staat u geregeld in de keuken om een uitgebreide high tea te bereiden. We horen het graag! Mail uw reactie met een korte toelichting en eventueel foto’s naar oproep@artsenauto.nl, o.v.v. ‘themanummer GB’; vergeet niet uw naam, beroep en leeftijd in de mail te vermelden.
  • Laatste blogs

  • Tip de redactie

    Heeft u een onderwerp dat wij in Arts en Auto kunnen opnemen? Of wilt u bijvoorbeeld bij ons bloggen? Neem dan contact met ons op!