Autorondreis Koningsroute

Arts en Auto-lezers kunnen komend jaar weer profiteren van een korting op een autorondreis van Pharos die grotendeels de Koningsroute volgt, een historische route door Scandinavië die Bergen ooit verbond met Turku en Sint-Petersburg.

De reis – ideaal voor wie veel wil zien – begint met de overtocht Kiel-Klaipeda (Litouwen). Via Hanzestad Riga (Letland) rijdt u naar het middeleeuwse Tallinn (Estland), waarna u de ferry naar Helsinki neemt.

Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld de bootovertocht, langs talloze eilandjes, van de oude Finse hoofdstad Turku naar Stockholm. Via Dalsland en Värmland doorkruist u Zweden, waarna u – via Oslo en de Hardangervidda – naar de hanzestad Bergen rijdt. 

 19 dagen vanaf € 1.649,- p.p. inclusief o.a. 4 bootovertochten en drie-/viersterren hotels

  • Prijs vanaf € 1.649,- p.p. o.b.v. 2-psk).
  • Inbegrepen o.a. 4 bootovertochten, 16 overnachtingen met ontbijt in prima drie- en viersterrenhotels, 2 nachten aan boord (o.b.v. een binnenhut) plus een ANWB-reisgids en wegenatlas Zuid-Scandinavië (1 per boeking).
  • Niet inbegrepen: o.a. parkeergelden en € 25,- boekingskosten. Desgewenst kunt u ook een 21-daagse variant boeken (vanaf € 1.799,- p.p.) en een comfort- en/of excursiepakket.
  • Meer (prijs)info en reserveringen bel 023 554 28 70 met zoekcode 15231 of zie pharosreizen.nl/gelezen-in/arts-en-auto.
    Exclusief voor Arts en Auto-lezers: een eenmalige korting op de genoemde reissom van € 100,- (per boeking, o.v.v. code PH-AA100).

Delen