Congres online ontwikkelingen zorg

Online ontwikkelingen zoals eHealth hebben de toekomst. Academy Noord en MCL Academie organiseren daarom ‘Online Ontwikkelingen in de Zorg’. Dit eerste noordelijke congres rondom dit thema vindt plaats op vrijdag 11 oktober in het Medisch Centrum Leeuwarden.

 

 

Het congres biedt zorgprofessionals uit Noord-Nederland verdieping over online ontwikkelingen. Drie gerenommeerde sprekers uit de zorgsector geven inspirerende voorbeelden en praktische adviezen. Cid Berger, directeur van zorgaanbieder Lentis, Katherina Martin Abello van het Trimbos-instituut en Salmaan Sana, oprichter van het platform Compassion for Care. Dagvoorzitter en stand-up illusionist George Parker leidt het congres in goede banen.

“De oplossing voor het tekort in de zorg moet je zoeken in efficiency. Die vind je in online toepassingen,” zegt Jan Dirk Bijker. Hij directeur van Coolminds, één van de partners van Academy Noord, en nauw betrokken bij de organisatie van het congres. “De weerstand die je vaak hoort is ‘Mensen hebben mensen nodig.’ Maar steeds meer mensen zijn zelfredzaam en willen dat ook blijven. Techniek helpt ze daarbij. Online toepassingen zorgen ervoor dat je de zorg van mens tot mens kunt blijven leveren aan de mensen die dit het hardst nodig hebben.” Freek Pasveer, initiatiefnemer van Academy Noord: “De zorg is bij uitstek een sector waarin veel ontwikkelingen gaande zijn en waarin ook een enorme noodzaak is om dit thema eruit te lichten.”

Deelname kost € 150,-. Kaarten zijn online te bestellen. Het congres wordt georganiseerd door Academy Noord en MCL Academie.  Academy Noord heeft als doel organisaties doorlopend te helpen bij het ontwikkelen van hun online communicatie.  De samenwerkende partners zijn TRES internet, Coolminds, Wild Sea en CMCG. De MCL Academie is het opleidingsinstituut van het MCL. Het is het expertisecentrum op het gebied van kennis vergaren en kennis delen binnen het Leeuwarder ziekenhuis.
Voor meer informatie: www.academynoord.nl

Delen