Cruisen langs de Arabische Emiraten

TUI biedt Arts en Auto-lezers die een 8-daagse cruise op het viersterren schip AIDAprima van de Duitse rederij AIDA boeken, een bijzonder ‘extra’: een avondvullende culinaire tour waarbij u verschillende gangen geniet in de diverse specialiteitenrestaurants aan boord die normaliter niet inbegrepen zijn in de semi-all inclusive-formule.

Wat de cruise zelf betreft: deze start in Dubai, waarna u Muscat/Oman, Abu Dhabi en Manama/Bahrein aandoet (vertrek op donderdag, 22 november 2018 t/m 4 april 2019. N.B.: bij vertrek op 7 februari, 7 maart en 21 maart 2019 bezoekt u Qatar in plaats van Manama). De cruise eindigt in Dubai. De sfeer aan boord van de AIDA-schepen is informeel en ongedwongen.

  • Prijs vanaf € 999,- p.p. (o.b.v. 2 personen/binnenhut)
  • Inbegrepen o.a. uw vliegreis per Emirates, luchthaventransfers, 7 overnachtingen aan boord inclusief alle maaltijden, fooien en tafeldranken in de buffetrestaurants, stadstour na aankomst in Dubai, havengelden en diensten van een Nederlandssprekende hostess.
  • Niet-inbegrepen o.a. (optionele) excursies, meerprijs voor een buiten- of balkonhut, overige drankjes en eventuele vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste stoelen zijn volgeboekt.
  • Meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto

Delen