Culinair en Golf: Altembrouck

Verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek ligt, als een goed bewaard geheim, Landgoed Altembrouck.

 

 

 

Voor de lezers van Arts en Auto stelde Pin High voor de maand juli een exclusief arrangement samen waarbij u niet alleen kunt genieten van de rust en sfeervolle ambiance van dit kleinschalige viersterren landgoedhotel, maar ook kunt genieten van prachtige slow food gerechten van eigen land en speelt op twee uitdagende golfbanen in het omringende heuvellandschap.

Het Arts en Auto-arrangement omvat drie nachten in een deluxe kamer met ontbijt, twee lunchpakketten, 2 x een viergangen diner, 1 x een driegangen diner, 2 greenfees (1 x 18-holes Het Rijk van Margraten en 1 x 18-holes Henri-Chapelle), en 12 Nike golf-ballen per boeking.

Prijs € 339,- p.p. (bij 2 pers.). Aankomst op zo, ma of di in juli (bij aankomst op zo 20 juli geldt een toeslag van € 13,- p.p.). Exclusief € 25,- (online) boekingskosten. Voor meer (prijs)info en boekingen pinhigh.nl/artsenauto of 023 556 96 94.

Delen