Cultuur & natuur in Thüringen

De stad Mühlhausen in de Duitse deelstaat Thüringen kent een rijke geschiedenis. In een van de (vele) kerken in deze voormalige Hanzestad was Johan Sebastian Bach ooit korte tijd organist.

Naast een historisch centrum biedt Mühlhausen in de natuurrijke omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden. Kras stelde voor Arts en Auto-lezers een arrangement samen met verblijf in hotel Brauhaus Zum Löwen. Wat dit driesterrenhotel zo bijzonder maakt, is de naastgelegen brouwerij. Tijdens een (inbegrepen) brouwerijtour onder leiding van de meesterbrouwer hoort u hoe speciale bieren zoals de Apotheker Dunkel tot stand komen. Er wordt hier het hele jaar door gebrouwen op de traditionele manier. U kunt twee van de speciale bieren proeven, de bierpul mag u als souvenir meenemen. Het arrangement omvat verder 2 overnachtingen met ontbijt, en 2 x een driegangendiner (of dinerbuffet).

3 dagen vanaf € 99,- p.p. inclusief driesterrenhotel en diverse extra’s

  • Prijs vanaf: € 99,- p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Niet inbegrepen o.a. € 19,50 reserveringskosten (bij online boeking). Desgewenst kunt u op basis van logies/ontbijt verlengen.
  • Aankomst dagelijks t/m 31 oktober 2020, te boeken vóór 31 december
  • Meer (prijs)info en boeken kras.nl/LR83504

Delen