Europa’s hoogste bergtoppen

Op naar een wereld van bergtoppen in de Zwitserse, Italiaanse en Franse Alpen! Laat de Nederlandse polders achter je en trek de hoge bergen in. Deze rondreis toont je de mooiste bergroutes van Europa. Dit betekent niet alleen een reis volop culturele afwisseling, ook de bergwerelden verschillen onderling.

Pharos Reizen van ANWB stelde een 15-daagse eigen-autorondreis samen die door achtereenvolgens Frankrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Italië en Oostenrijk voert. De route is zo uitgestippeld dat u langs de mooiste bergroutes rijdt, langs beroemde pieken (onder meer Mont Blanc en Matterhorn). Onderweg logeert u in uitstekende hotels met een mooie ligging.

Er wachten u iedere dag weer tal van hoogtepunten op landschappelijk én cultureel gebied: zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Fondation Pierre Gianada in Martigny (met werken van onder meer Rodin en Miró) en aan het Kirchner-museum in Davos.

  • Prijs vanaf € 1199,- p.p. (o.b.v. 2-psk). Als Arts en Auto-lezer ontvangt u een eenmalige korting van € 75,- (per boeking, o.v.v. code PH-AA75)
  • Inbegrepen onder meer 14 hotelovernachtingen met ontbijt, 10 meergangendiners, een multipas voor Portes du Soleil, een treintraject met de Bernina Express (retour Davos – Tirano) en een ticket voor de Matterhorn Gotthard Bahn
  • Vertrek dagelijks van 30 mei t/m 4 september 2019.
  • Meer (prijs)info en boekingen, bel 023 554 28 70 met zoekcode 12299 of zie pharosreizen.nl/gelezen-in/arts-en-auto

Delen