Figuranten gezocht: film Lucia de B.

Voor een speelfilm over de zaak Lucia de B.  is Rinkel Film (Van God Los, Süskind) op zoek naar figuranten (vanaf 24 jaar). Het gaat om allerlei verschillende rollen, waaronder medewerkers in het ziekenhuis.

 

 

Lucia de B. gaat over de Haagse verpleegkundige die zes jaar lang onschuldig in de gevangenis zat. De Berk werd in 2010 vrijgesproken na een beschuldiging van meervoudige moord en poging tot moord. Het proces wordt gezien als een van de grootste gerechtelijke dwalingen in Nederland.

In de thriller Lucia de B., geregisseerd door Paula van der Oest (Black Butterflies, Zus&zo), probeert de ambitieuze parketsecretaris Judith koste wat het kost de seriemoordenares Lucia de B. achter slot en grendel te krijgen. Als dit is gelukt, krijgt Judith aanwijzingen waaruit blijkt dat Lucia onschuldig is. Lukt het haar om het tij te keren?

Wanneer:

  • De maanden juni en juli 2013

Rinkel Film biedt:

  • Een unieke ervaring op een professionele filmset met een grote, bekende cast en een internationaal gerenommeerd, Oscar-genomineerd regisseur. Bovendien krijgt u de kans om te zien hoe een film van dichtbij wordt gemaakt.
  • Een (reiskosten)vergoeding van €35,-

De wereldpremière van de film vindt op 6 maart 2014 plaats in zo’n 80 bioscopen in Nederland. Direct daarna zal de film wereldwijd verkocht worden.

Bent u geïnteresseerd in een figurantenrol? Meld u dan aan via www.rinkelfilm.com/inschrijven

Delen