Film by the Sea 2013

Tijdens het jaarlijkse festival Film by the Sea in Vlissingen, dit jaar van 13 t/m 22 september, worden traditioneel veel boekverfilmingen vertoond. Daarnaast is er deze editie veel aandacht voor ‘Care & Cure’. Een commissie onder leiding van voormalig staatssecretaris Marlies Veldhuijzen van Zanten stelde een top-25 samen van de beste films rond het thema zorg en gezondheid.

 

 

Al deze titels worden tijdens het festival vertoond en ingeleid door professionals uit de gezondheidszorg. Het volledige programma is 1 september bekend, maar via filmbythesea.nl en de sociale media kunt u de ontwikkelingen op de voet volgen.

Win een premièrearrangement voor 2 personen

Arts en Auto mag onder de lezers vijf prijzen verloten. Eerste prijs: een filmarrangement voor twee personen met tickets voor de feestelijke opening van het film- en literatuurprogramma van Film by the Sea op 14 september (de Nederlandse première van een boekverfilming van formaat om 19.00 uur), compleet met een overnachting, inclusief ontbijt, in een fijn hotel in Vlissingen. Tweede prijzen: 4 x 2 vrijkaartjes, vrij inwisselbaar tegen alle reguliere films van Film by the Sea.

Meedoen? Laat ons weten welke geboren Zeeuw al jaren juryvoorzitter is van het festival. Stuur uw antwoord vóór 1 augustus naar oproep@artsenauto.nl o.v.v. Film by the Sea en uw naam, adres en VvAA lidmaatschapsnummer. Winnaars krijgen bericht.

Delen