Genieten in Rome

Een paar dagen bijtanken in een mooie stad? Stedentrips.nl stelde een lezersarrangement samen naar Rome, een stad met genoeg terrassen en bars om aan het eind van een welbestede dag onder het genot van een aperitivo na te genieten.

Voor uw verblijf viel de keuze op Dei Mellini, een sfeervol viersterrenhotel in een 19e-eeuws gebouw, niet ver van Vaticaan en Spaanse Trappen. Inbegrepen zijn uw vliegreis Amsterdam – Rome, twee overnachtingen met ontbijtbuffet, een glas wijn en hapje bij My Ale Wine Bar, entree Leonardo da Vinci Experience plus een Time to Momo stedengidsje. 

3 dagen vanaf € 299,- p.p. inclusief onder andere vliegreis, viersterrenhotel   en entree Da Vinci-museum

  • Prijsindicaties (o.b.v. 2-psk): vanaf € 529,- van 1 t/m 29 mei; vanaf € 379,- tussen 1 juli t/m 8 september; vanaf € 459,- tussen 9 en 30 september; en vanaf € 299,- p.p. van 1 november t/m 19 december 2019.
  • Niet inbegrepen € 18,50 reserveringskosten per boeking en eventuele vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn.
  • Vertrek dagelijks. De vanafprijzen zijn gebaseerd op vluchten per KLM.
  • Boeken via Stedentrips.nl: bel 72 782078, of mailt uw gegevens en voorkeur qua reisdatum naar info@stedentrips.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte (vergeet niet te refereren aan ‘Arts en Auto Rome’).

Delen