Kennismaking met Guernsey

Op een goed uur vliegen van Rotterdam ligt Guernsey, met zijn 65 km² het op één na (Jersey) grootste Kanaaleiland. De charmante countryside met zijn slingerende landweggetjes, lieflijke dorpen en schilderachtige haventjes leent zich bij uitstek voor een verkenning per fiets.

Voor lezers die graag eens een kijkje willen nemen op dit eiland met zijn baaien, kliffen en glooiende countryside, biedt Kanaaleilandenspecialist Sunair Vakanties ook dit jaar weer een achtdaags arrangement. U verblijft in het charmante La Barbarie, een landelijk gelegen driesterrenhotel aan de zuidkust, niet ver van de kliffen.

Op de aankomstdag wacht u een welkomstdiner in het restaurant van het hotel, dat ook bij de lokale bevolking zeer geliefd is. Voor de deur van La Barbarie bevindt zich een bushalte; maar u heeft sowieso ook drie dagen een fiets tot uw beschikking. Ook een overtocht naar het mini-eiland Herm is inbegrepen (circa 20 minuten varen), evenals 7 maal ontbijt, uw vliegretour Rotterdam-Guernsey (Y-klasse), vervoer luchthaven-hotel bij aankomst en vertrek, eenmaal een lunchpakket, fietsroutes, Engelssprekende lokale vertegenwoordiging en een Guernsey-reisboek (één per reservering).

  • Vanafprijzen (o.b.v. 2-psk): € 799,- p.p. (bij vertrek op 21 april); € 899,- p.p. bij vertrek vanaf 28 april t/m 26 mei; en € 949,- p.p. bij vertrek vanaf 2 juni t/m 8 september. Mocht u een e-bike prefereren, dan geldt hiervoor een toeslag van € 38,- p.p. voor 3 dagen
  • Meer (prijs)info sunair.nl/artsenauto

Delen