Gezinswintersport in Oostenrijk

Op het Oostenrijkse Mieminger Plateau – vanaf de grens snel te bereiken – ligt, op een hoogte van 1000 m, Obsteig; een dorpje aan de voet van de 2747 m hoge Griesspitze dat vooral bij gezinnen met jonge kinderen en rustzoekers in de smaak zal vallen.

 

 

Arts en Auto-lezers profiteren deze winter van € 50,- p.p. korting bij boeking van een vakantie bij SNP Natuurreizen in familiehotel Gasthof Stern. Dit hotel biedt een leuk activiteitenprogramma voor jonge kinderen, die hier tevens kunnen leren skiën; hun skipas is gratis. Ouders en grootouders vinden rondom Obsteig 150 km gespoorde langlaufloipes en tientallen km wandelwegen en Nordic Walking-routes.

Uw verblijf is op basis van halfpension; kinderen die het (inbegrepen) sneeuwkidsprogramma volgen, krijgen 5 maal een warme lunch. Leuk weetje: Gasthof Stern compenseert het CO2-verbruik van zijn gasten, zodat uw verblijf CO2-neutraal is.

Volwassenen boeken al een week vanaf € 410,- per persoon; voor kinderen gelden hoge kortingen. Voor een prijsoverzicht en boekingen, zie snp.nl/artsenauto.