Tv-serie zoekt dokterswoning

Voor de opnames van een nieuwe komische VARA-televisieserie is productiemaatschappij IDTV op zoek naar een dokterswoning uit de jaren dertig met een praktijkruimte aan huis, in of in de omgeving van Amsterdam.

Dokter Robert (werktitel) draait om een 50-jarige huisarts (gespeeld door acteur Peter Blok) die worstelt met een midlife crisis. Productiemaatschappij IDTV Drama (bekend van onder meer ’t Vrije Schaap) zoekt voor de opnamen, die naar verwachting circa vier weken in beslag zullen nemen in de periode eind oktober tot eind december, een jaren dertig dokterswoning met een praktijk (inclusief wachtkamer) aan huis. In het script staat beschreven dat ook de huiskamer, keuken, een slaapkamer, gang, toilet, tuin, praktijkingang en de buitenkant van het pand in beeld komen.

Het huis mag bewoond zijn, maar vanwege de opnameduur is het niet wenselijk dat de praktijk nog in gebruik is. Daarnaast moet de woning in of rond Amsterdam liggen (in een straal van ongeveer 40 km). Zaken als planning, gebruik van de ruimte, voorwaarden, vergoeding en dergelijke zullen uitgebreid met de eigenaar/bewoner worden besproken.

Heeft u, of weet u een woning die mogelijk voldoet en lijkt het u leuk om hieraan mee te werken? Neem dan voor meer informatie kunt u contact op met:

Ivonne Verbeek
Productie coördinator Art Department Dokter Robert
Hera Art Department / IDTV Drama
telefoon: 06 154 433 13
e-mail: ivonne@hera-art.nl
www.idtv.nl

Delen