Goede leven in Porto

Kleurrijke wijken ontdekken, slenteren langs het water en ’s avonds in een restaurantje genieten van verse vis met een goed glas wijn. Het kan allemaal in het aan de rivier de Douro gelegen Porto, de tweede stad van Portugal die op krap twee uur vliegen van Nederland ligt.

Stedentrips.nl biedt een lezersarrangement Porto met verblijf in viersterren designhotel Teatro, op loopafstand van winkels, cafés en de wijk Ribeira die op de Unesco-werelderfgoedlijst staat.

  • Prijsindicaties (o.b.v. 2-psk): vanaf € 399,- p.p. in september/oktober en vanaf 449,- p.p. in april/mei/juni.
  • Inclusief retourvlucht Amsterdam-Porto, 2 overnachtingen met ontbijt plus een Yellow City Douro-cruise/
    Hop-on-Hop-off bus combi waarbij u de highlights van Porto ontdekt en een bezoek brengt aan de Calem wijnkelders op de Gaia-kade (inclusief proeverij van twee portwijnen). Dit ticket is 2 dagen geldig.
  • Exclusief o.a. vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer verkrijgbaar zijn en € 18,50 reserveringskosten.
  • Boeken bel met Stedentrips.nl via 0172 78 20 78 of uw gegevens en voorkeur qua reisdatum mailen naar info@stedentrips.nl (o.v.v. ‘Arts en Auto Porto’). U ontvangt dan vrijblijvend een offerte met de beste mogelijkheden.

Delen