Grand Tour Noordoost-Europa

Voor liefhebbers van ongerepte natuur en historische steden stelde Pharos Reizen van ANWB exclusief voor lezers van Arts en Auto een bijzondere autorondreis samen die de hoogtepunten van Noordoost-Europa in één reis aan elkaar rijgt. In ruim drie weken tijd ziet u zo onder meer de Noorse fjorden, Zweedse scheren, Finse wouden en steden als Stockholm, Helsinki, Sint Petersburg, Tallinn en Riga. 

Kenmerkend voor deze reis is het thema water; niet alleen liggen de meeste steden die u onderweg aandoet aan zee, de route omvat ook diverse ferryovertochten, zoals de fraaie boottocht van Stockholm naar het Finse Turku.

Prijzen (o.b.v. 2-psk/hut): vanaf € 2079,- p.p. (prijzen in periode 3 tot 30 mei en 30 augustus tot 15 september) tot € 2185,- p.p. (prijs hoogseizoen 21 juni tot 15 augustus). Inbegrepen zijn o.a. 19 overnachtingen met ontbijt, de overtochten Hirtshals-Bergen, Stockholm-Turku, Helsinki-St. Petersburg (retour), Helsinki-Tallinn en Klaipeda-Kiel (met waar van toepassing incl. auto en hutaccommodatie), een wegenatlas en een Capitool-reisgids. U kunt vertrekken op zondag, maandag en dinsdag. Niet inbegrepen: o.a. € 20,- reserveringskosten.

Voor meer info en alle prijzen, zie pharosreizen.nl/artsenauto of bel 023 55 42 870 met zoekcode 11518.