Halve eeuw reizen met VvAA

Huisarts Tom Teunissen uit Tilburg is medeorganisator van de zogenaamde Barning- nascholingscursussen. Die vinden om het jaar in het buitenland plaats en er nemen zo’n tweehonderd huisartsen en specialisten gezamenlijk aan deel. Voor de organi-satie van deze transmurale reizen, klopt Teunissen graag aan bij VvAA QualityTime.  

 

“Huisartsen en specialisten werken samen bij de transmurale zorg in onze regio, Midden-Brabant. Om die samenwerking te bevorderen gaan we om het jaar samen op nascholingscursus in het buitenland. Er zijn zo’n 200 deelnemers verdeeld over twee weken. De helft van de tijd wordt besteed aan geaccrediteerde nascholing. Tijdens het sociale programma dat we daarnaast volgen, leren de verschillende beroepsgroepen elkaar beter kennen want vaak weten ze alleen elkaars naam. Bij vertrek op Schiphol verlopen de contac-ten soms nog wat onwennig, aan het eind van de week zijn er vriendschappen ontstaan. Het is leuk om de veranderingen in zo’n week te zien. Het resultaat is een steeds betere transmurale samenwerking in onze regio.

De Barning-cursussen organiseren we al meer dan twintig jaar in samen-werking met het reisbureau van VvAA. Ik ging voor het eerst mee in 1995. In de loop der jaren ben ik op mooie plekken geweest. We waren onder meer
in Budapest, Sevilla, Marrakesh en in Jordanië. Een van de hoogtepunten daar was een uitgebreide picknick aan de Dode Zee. Die was perfect geregeld.

Sinds 2009 zit ik aan de ‘Barning-kant’ in de organisatie. Dat jaar waren we in Krakau. De excursie naar Auschwitz die we van daaruit maakten, zal ik nooit vergeten.

Volgende maand is het weer zover. We gaan met zo’n 220 mensen naar Madrid. De reisorganisatie is weer in handen van de medewerkers van VvAA QualityTime. Zij kennen inmiddels onze wensen op het gebied van hotels, restaurants, cursusfaciliteiten en sociaal programma. Never change a winning team!”

Site-inspectie
Om uw nascholingsreis of personeelsuitje tot een succes te maken is een goede voorbereiding noodzakelijk. Een site-inspectie is daar een belangrijk onderdeel van. Samen met een medewerker van QualityTime inspecteert u ter plaatse hotels en restaurants die voor uw groepsreis in aanmerking komen. Ook probeert u onderdelen van het sociale programma uit. Zo stemt u uw verwachtingen ter plaatse goed af. Dat is dé garantie voor succes!

Gratis
Als u een offerte voor een groepsreis in 2015 of 2016 bij ons opvraagt en als die groepsreis wordt omgezet in een definitieve opdracht, dan biedt QualityTime u de site-inspectie voor één persoon gratis aan. De enige voorwaarde is dat uw gezelschap uit minimaal 40 personen bestaat.

Nascholingsreis of groepsreis
Wilt u inspiratie en advies in een persoonlijk gesprek of wilt u een offerte voor uw nascholings- of groepsreis? Neem dan contact op met VvAA QualityTime via qualitytime@vvaa.nl of 030 247 48 16.