Hotel met Helmantels

Ook dicht(er) bij huis valt er veel te genieten voor liefhebbers van kunst. Zoals in het oosten van het land, waar bijvoorbeeld museum De Fundatie in Zwolle, de Beeldentuin Landgoed Anningahof en Museum Kasteel Het Nijenhuis in Heino het bezoeken waard zijn.

Speciaal voor lezers van Arts en Auto stelde De Zon Hotel & Restaurant in Ommen – lid van QL Hotels & Restaurants – een arrangement samen.

Prijs vanaf € 160,- voor twee personen (normaal vanaf € 175,-). Het omvat o.a. een driegangendiner, een overnachting in een Vechtzichtkamer, een uitgebreid ontbijtbuffet, een kunstwandelroute, een rondleiding bij Mark Smit Kunsthandel (op afspraak), en een (ansicht)kaart van een werk van Henk Helmantel, want van deze bekende Groningse kunstschilder zijn diverse werken in het hotel te bewonderen.

In de omgeving van het pal aan de Overijsselse Vecht gelegen hotel is het heerlijk wandelen en fietsen. Wilt u langer blijven? Een verlengingsnacht voor twee personen inclusief ontbijt is mogelijk voor € 99,- per kamer per nacht. Dit arrangement is te boeken tot 1 december 2018. Voor meer informatie en reserveringen: qlhotels.com/nl/artsauto 

Delen