In alle rust genieten van Rome

Een wereldstad bekijken in herfst of winter: steeds meer stedentrippers ontdekken de charme van een bezoek in deze wat rustiger tijd van het jaar.

Rome is een voorbeeld van een hoofdstad die ook buiten de zomermaanden de moeite waard is. Het is dan rustiger in het Colosseum, Vaticaan en Pantheon. TUI heeft voor de komende maanden een lezersarrangement samengesteld met verblijf in viersterrenhotel Morgana, dat gunstig gelegen is vlak bij station Termini en op loopafstand van veel bezienswaardigheden.

  • Prijs vanaf € 219,- p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Inclusief zijn uw retourvlucht Amsterdam-Rome, drie overnachtingen met een uitgebreid ontbijtbuffet, flesje wijn op de kamer en een 2,5 uur durende stadswandeling met een local (t.w.v. € 39,- p.p. o.b.v. 2 pers.).Let op: de vanafprijs is beperkt beschikbaar op een aantal data; er gelden vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste vliegtuigstoelen niet meer beschikbaar zijn.
  • Exclusief € 20,- reserveringskosten (bij online boeking). Dit arrangement is van 9 november t/m 25 december 2017 te boeken, voor vertrek in de periode van 9 november 2017 t/m 31 maart 2018.
  • Vertrek dagelijks. Vertrek vanaf Rotterdam is op donderdagen mogelijk.
  • Voor meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto.

Delen