In de watten in Valencia

Slenteren langs het strand, sightseeën, shoppen of met een boek in een luie stoel in de winterzon. Stedentrips.nl stelde een arrangement samen voor lezers die eraan toe zijn een paar dagen in de watten te worden gelegd, en strand en stad willen combineren. De keuze viel op Balneario resort Las Arenas, een vijfsterrenhotel aan de kust bij Valencia. 

  • Vanafprijs-indicaties p.p. (o.b.v. 2-psk): € 579,- t/m 20 december 2018; € 499,- in de periode 1 t/m 27 januari & 3 t/m 28 februari; en € 549,- van 1 t/m 14 maart 2019.
  • Inbegrepen retourvlucht Amsterdam-Valencia met Transavia, retourtransfer luchthaven-hotel v.v., 3 overnachtingen met ontbijt en een Time to Momo stadsgids Valencia.
  • Niet-inbegrepen € 18,50 reserveringskosten per boeking en eventuele toeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn. Vertrek dage-
    lijks.
  • Boeken via Stedentrips.nl: 0172 78 20 78, of mail uw gegevens en voorkeur qua reisdatum en vervoerskeuze naar info@stedentrips.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte (vergeet niet te refereren aan ‘Arts en Auto Valencia’).

Delen