Italië Evenement Haarzuilens

Het Italië Evenement | Smaak & Stijl vormt niet alleen een heerlijk alibi om Italië (beter) te leren kennen, het is dé plek om feest te vieren. Dit jaar in het bijzonder. Het grootste Italiaanse evenement van de Benelux bestaat namelijk vijftien jaar!

In de tuinen van Kasteel De Haar in Utrecht (het grootste kasteel van Nederland) vindt u dit voorjaar daarom smaakmakers én feestgangers. Zij halen letterlijk het beste uit ‘de laars’ naar boven; van vino tot cantuccini en van Vespa tot Ferrari. Maar u vindt er ook mode(shows), vakanties, boeken, workshops, muziek, kunst, lifestyle en heel veel lekkers.

Om het jubileumjaar kracht bij te zetten, presenteert Boltini’s Carnevale naast de vele andere optredens, een authentiek circustheater in de kasteeltuin. Segafredo, dé koffiespecialist uit Bologna, gaat op zoek naar de beste thuisbarista van Nederland en ondertussen wordt het beste kookboek van Italië gekozen.

Verder kan er volop worden gesmuld bij de kooktheaters en proeverijen, geslenterd over de pleinen en gesnuffeld op de Mercato delle pulci. La Vita was nog nooit zo dolce!

  • Datum 1,2 en 3 juni 2018
  • Plaats Haarzuilens
  • Prijs € 29,50 p.p. (normaal € 39,50) inclusief ticket voor het evenement, een glas prosecco, toegang tot expositie (Films & Sterren) in  het kasteel en 1 parkeerkaart (1 kaart per 2 personen).
  • Kaarten bestellen: yourticketprovider.nl/

 

Delen