Kennismaken met Guernsey

Ook dit jaar kunt u weer een lezersarrangement boeken naar Guernsey, het op één na grootste (en voornamelijk Franstalige) Kanaaleiland op zo’n anderhalf uur vliegen van Nederland.

U verblijft 7 nachten in het sfeervolle, landelijk gelegen Hotel Fleur du Jardin, gehuisvest in een 15e-eeuwse boerderij. Op de dag van aankomst wordt u verwend met een welkomstdiner in het als uitstekend bekend staande hotelrestaurant. U krijgt drie dagen de beschikking over een fiets om het eiland te verkennen. Op de donderdag is een dagtocht naar Sark inbegrepen, een klein autovrij-eiland waar het goed wandelen is. Tevens ontvangt u een ticket voor de ferry naar het eilandje Herm.

 8 dagen vanaf € 969,- p.p. inclusief vliegreis, viersterrenhotel, welkomstdiner, 3 dagen fietshuur en ferrytickets

  • Prijs vanaf € 969,- p.p. (o.b.v. 2-psk)
  • Inbegrepen retourvlucht vanuit Rotterdam of Groningen per Blue Islands, luchthaventransfers, dagelijks ontbijt, bustransfer hotel – haven v.v. op de donderdag, Engelssprekende lokale vertegenwoordiging plus de Dominicus-reisgids Kanaaleilanden (1 per boeking).
  • Niet-inbegrepen o.a. eventuele vluchttoeslagen als de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn en toeslagen indien u een mountain- of e-bike prefereert
  • Vertrek vanuit Rotterdam iedere zondag van 26 april t/m 31 augustus (vanuit Groningen laatste vertrekdatum 9 augustus).
  • Meer (prijs)info en boekingen sunair.nl/artsenauto

Delen