Kloosterhotels Zuid-Duitsland

Liefhebbers van natuur en cultuur hoeven niet ver te reizen om hun hart op te kunnen halen; buurland Duitsland heeft beide in overvloed.

Pharos Reizen van ANWB biedt een rondreis langs tal van hoogtepunten van zuidelijk Duitsland. De zorgvuldig uitgestippelde route – door fraaie landschappen met gelegenheid om Unesco-steden zoals Regensburg, Bayreuth en Bamberg te bezoeken – voert langs bijzondere overnachtingsadressen: u logeert in of bij nog actieve kloosters.

Het arrangement start op de grens van het Zwarte Woud en de Elzas, waar u wordt verwelkomd door de nonnen van het klooster Maria Hilf, dicht bij Baden-Baden. Via de Bodensee (waar u logeert in kloosterherberg St. Elisabeth in Hegne) rijdt u naar de Beierse regio rond Ulm, waar u logeert in Klostergasthof Roggenburg. De rondreis eindigt in Klostergasthof St. Josef in de meer dan 850 jaar oude stad Neumarkt. U verblijft in alle kloosterhotels in eenvoudige kamers met eigen douche en toilet. Parkeren is bij alle hotels gratis.

  • Prijs vanaf € 659,- p.p. (o.b.v. 2-psk)
  • Inclusief o.a. 9 overnachtingen met ontbijt, 2 x diner, 2 x klooster(brood)maaltijd, boottochtje door Straatsburg en hier en daar extra’s zoals een kloosterrondleiding
  • Exclusief o.a. € 20,- reserveringskosten
  • Vertrek dagelijks van 1 april t/m 31 oktober 2018
  • Exclusief voor Arts en Auto-lezers: een eenmalige korting van € 75,- met actiecode PH-1AA18
  • Meer (prijs)info en boekingen, bel 023 554 28 70 met zoekcode 20602 of zie pharosreizen.nl/gelezen-in/arts-en-auto

Delen