Low budget shoppen in Londen

Als je de juiste shops weet te vinden, hoeft een shoppingtrip naar Londen niet veel te kosten, weet Jocelina Paixão Fortes. Deze lifestyleblogger met een passie voor low budget shopping, mode en reizen geeft hier haar persoonlijke Londentips.

Tekst en beeld: Jocelina Paixão Fortes

 

Het is een trip die heel hoog scoort op het verlanglijstje van veel fashionista’s: een paar dagen shoppen in Londen. Vintage, high- en budgetfashion: in deze modewereldstad vind je echt álle soorten mode.

Een shoppingtrip is niet compleet zonder een bezoek aan Oxford Street, dé plek in Londen waar je moet zijn om de laatste fashiontrends te spotten. Met zijn meer dan 300 winkels biedt deze straat – de drukste winkelstraat van Europa – een gigantisch aanbod, van maandag tot en met zondag. Low budget shoppen kun je vooral bij Primark, de Britse modeketen die in Nederland ook al in diverse steden zit. De twee Primarkwinkels in Oxford Street zijn nóg goedkoper en nóg groter. Kleding, schoenen, lingerie, interieur-accessoires: je vindt het hier allemaal.

Download hier het e-book Shopping in London on a budget van Jocelina Paixão Fortes

Mijn favorieten zijn: Topshop (catwalk-trends voor een klein budget), Forever 21 (trendy en betaalbare kleding), Tezenis (nachtkleding en ondergoed voor budget-prijzen), Uniqlo (basic tops en T-shirts in alle kleuren), BHS (van kleding voor dames, heren en kinderen tot accessoires, schoenen, cosmetica en kookartikelen) en Boots (drogisterijketen met voor make-up-liefhebbers Britse beautyproducten, zoals het eigen huismerk, Soap & Glory en nog veel meer).

 

 

Lees verder (pdf).

Delen