Luxe in de Dolomieten

Voor lezers die een actieve vakantie willen houden in de bergen maar die ook gesteld zijn op comfort en een goede keuken, stelde TUI een arrangement samen met verblijf in een bijzonder hotel in het Val Pusteria in de Dolomieten: het viersterren Feldmilla, het eerste CO2-neutrale hotel van Zuid-Tirol.

Het trendy ingerichte hotel biedt een uitgebreid wellnessaanbod (binnen/buitenzwembad, spa & beautyfarm) en een veelgeprezen gourmetrestaurant met lokale specialiteiten met een mediterrane invloed op de kaart (plus uitgebreide saladebar en desserts in buffetstijl). Gasten die na een inspannende wandeling of fietstocht (er zijn gratis mountainbikes beschikbaar) ’s middags weer in Feldmilla terugkeren, wachten zelfgemaakte gebakjes of soep. Alle kamers zijn voorzien van satelliet-tv, gratis wifi en een minibar. Het Arts en Auto-arrangement (o.b.v. 2-psk) is inclusief een fles prosecco bij aankomst, 3 overnachtingen in een designkamer met ontbijtbuffet, 3 x een viergangendiner, gebruik spa en fitness; mogelijkheid deel te nemen aan begeleide fietstochten, wandelroutes voor de omgeving en een afscheidscadeautje bij vertrek.

  • Prijs vanaf € 295,- p.p. (o.b.v. 2-psk)
  • Exclusief toeristenbelasting (circa € 1,80 p.p.p.n.) en € 15,- reserveringskosten (bij online boeking)
  • Afstand vanaf Utrecht circa 1080 km
  • Reisperiode van 2 juni t/m 31 oktober 2017
  • Aankomst dagelijks. Verlengen is mogelijk. U kunt uw auto gratis parkeren in de omgeving van het hotel (garage € 10,- per dag)
  • Voor meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto