Marokkaans Medicijn

Nadat Marianne heeft besloten om van haar narcistische echtgenoot Jeroen te scheiden, neemt haar leven een onverwachte wending. Op aanraden van haar vriendin Kim reist ze af naar Marokko, waar ze verliefd wordt op de aantrekkelijke, ruim twintig jaar jongere Hicham.

Ondertussen wordt Kim, die huisarts is, geconfronteerd met het onverwachte overlijden van een man met blauwe plekken en lijkt Jeroen betrokken te zijn bij een duistere zaak. 

Auteur Selma Mogendorff werkte dertig jaar als huisarts. Momenteel werkt zij als supervisor en coach in de gezondheidszorg. Marokkaans Medicijn is haar eerste roman. € 18,95, uitgeverijrheia.nl.

Eerder verscheen van haar de verhalenbundel Waar blijft die dokter nou?, waarin ze vertelt over haar ervaringen als huisarts. Een interview met Mogendorff naar aanleiding van de verhalenbundel leest u op:
artsenauto.nl/er-zijn-is-soms-al-genoeg

Arts en Auto mag van het boek Marokkaans Medicijn vijf exemplaren weggeven. Kijk op vvaa.nl/ledenvoordeel als u kans wilt maken. De winnaars treft u na 5 november aan op artsenauto.nl/verloting.

Delen