MCD: ‘Toekomst zonder grenzen’

Zit je met de handen in het haar over je vervolgstudie? Zie je door de bomen het bos niet meer, of ben je bang dat je geen opleidingsplek zult bemachtigen? Verken je opties op de Medische Carrière Dag 2012!

 

 

De MCD is hét moment voor iedere geneeskundestudent om te bepalen welk specialisme de voorkeur heeft. Of je nu net begint aan je bachelor of bijna klaar bent met je master, de MCD is voor iedereen. Op zaterdag 17 november 2012 krijg je de kans om workshops te volgen van ieder specialisme, binnen en buiten het ziekenhuis. Ook krijg je de ins en outs over hoe je aan die felbegeerde opleidingsplek kunt komen en als slagroom op de taart hebben wij waanzinnige sprekers uitgenodigd. Onder het motto ‘Toekomst Zonder Grenzen’ laten wij arts-zonder-grenzen Arjan Erkel aan het woord over zijn werk en ontvoering in Rusland. Prof. Gert ter Horst, beter bekend als ‘The Love Doctor’, spreekt over de grenzeloze wetenschap van de liefde en Wim Hof, oftewel ‘The Iceman’, zal uitleggen hoe hij in grenzeloze situaties niet onderkoeld raakt.

Bij de dag zitten vier workshops, een lunch en een goodiebag inbegrepen, en voor een klein bedrag extra kun je na afloop van de MCD genieten van een heerlijk diner in de binnenstad. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden op 17 november 2012 in het UMC Groningen. Schrijf je nu in via onze website www.panacea.nl!

Delen