Mooi Madeira

Madeira is het hele jaar door een ideale vakantiebestemming. In het najaar is het heerlijk vertoeven op dit mooie bloemeneiland en aIs het weer bij ons koud en guur, is het op dit Portugese eiland met gemak nog zo’n 20 graden.

TUI biedt de komende maanden een lezersarrangement naar Madeira, het Portugese eiland dat bekend staat om zijn weelderige vegetatie en vele wandelmogelijkheden.

U verblijft in Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden, viersterren appartementen in het aan de zuidoostkust gelegen Caniço dat fraai uitzicht biedt over de Atlantische Oceaan en omringd wordt door een fraaie botanische tuin.

8 dagen vanaf € 399,- p.p. inclusief vliegreis,  viersterren appartement en diverse extra’s

  • Prijs vanaf € 399,- p.p. (o.b.v. 2-psk). Inclusief o.a. uw retourvlucht Amsterdam-Funchal per Transavia of TUI fly, luchthaventransfers, 7 nachten logies in een appartement en, speciaal voor Arts en Auto-lezers, een gratis diner in het buffetrestaurant en een rondleiding door de 30.000 vierkante meter grote botanische tuin.
  • Niet inbegrepen o.a. € 25,- reserveringskosten (bij online boeking) en eventuele vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste stoelen zijn volgeboekt. Tegen een toeslag is ook verzorging o.b.v. logies/ontbijt of halfpension mogelijk.
  • Te reserveren vóór 1 december 2019
  • Vertrek op dinsdag, donderdag en zaterdag t/m 30 april 2020.
  • Meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto

Delen