Nascholing tandheelkundigen

Afgelopen november vertrokken ruim 40 tandheelkundigen met Dental Education naar Tanzania, een van de mooiste safaribestemmingen van Afrika. Tijdens vier workshops werden de deelnemers bijgepraat door Nils van Calcar over esthetische tandheelkunde, zoals esthetische richtlijnen, DSD-kleur, facings en gebitsslijtage.

In de vrije tijd konden de deelnemers op zoek naar de Big Five tijdens een safari door onder meer het Tarangire National Park. Een lunch in de Ngorongoro krater, ook wel het achtste wereldwonder genoemd, was een van de hoogtepunten van de reis. Een deel van de groep sloot de reis af op het zonnige Zanzibar. Ook nu weer bleek dat bijscholen in het buitenland een geslaagde methode is om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en het netwerk te vergroten.

In 2018 organiseert Dental Education wederom een nascholingsreis, van 18 t/m 24 november. Deze keer is gekozen voor het prachtige Oman. Op dit moment is deze reis nog in voorbereiding, houd voor meer informatie de website in de gaten: vvaa.nl/qualitytime

Wilt u zich alvast aanmelden? Bel naar VvAA QualityTime, Jolanda Breen, 030 247 45 47 of mail jolanda.breen@vvaa.nl

Delen