Natuurlijk Azoren

Azoren

Komend jaar biedt TUI Arts en Auto-lezers wederom de gelegenheid voor een aantrekkelijke prijs een kijkje te nemen op de Azoren, de Portugese archipel die vooral voor actieve natuurliefhebbers een eldorado is vanwege de vele wandelmogelijkheden, het zachte klimaat en de vele soorten walvissen en dolfijnen die er voorkomen.

U verblijft een week op het grootste eiland São Miguel, bekend om zijn geisers en meren in oude vulkaankraters. U logeert in het midden in het historische centrum van hoofdstad Ponta Delgada gelegen hotel Talisman; de koperen deurknoppen, kleurrijke glas-in-loodraampjes en glimmende kroonluchters bij de receptie roepen de sfeer op van een klein theater. De kamers zijn voorzien van alle gemakken. Vanaf het dakterras kijkt u prachtig uit over de stad.

Het arrangement omvat onder meer uw retourvlucht Amsterdam- São Miguel met TUI fly, luchthaventransfers, 7 overnachtingen met ontbijt, Nederlandssprekende reisleiding en – speciaal voor Arts en Auto-lezers – een flesje wijn en fruit bij aankomst op de kamer en een walvis/dolfijnspotexcursie per Zodiac.

  • Prijs vanaf € 549,- p.p. (o.b.v. 2-psk).De vanafprijs is beperkt beschikbaar op een aantal data. Halfpension is mogelijk
  • Niet inbegrepen o.a. € 25,- reserveringskosten (bij online boeking) en vluchttoeslag wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn
  • Te boeken tot 31 januari
  • Vertrek op woensdag en zaterdag van 20 april t/m 28 september 2019
  • Meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto