Nieuw VvAA ledenforum

Vanaf deze maand biedt VvAA haar leden – en alle professionals in de Nederlandse gezondheidszorg – een platform om met elkaar van gedachten te wisselen over alle zaken waar ze van wakker liggen, waar ze zich mee willen bemoeien of waar ze meer van willen weten. Op die manier kunnen leden in gesprek met andere betrokken partijen, zoals politici, bestuurders en patiënten.

 

De inhoud van het forum is openbaar. Deelnemers kunnen zelf onderwerpen aandragen. Dat kan variëren van contractvrij werken en beroepsaansprakelijkheid tot een goede bestemming voor een nascholingsreis.

Voor VvAA is het forum, naast bijvoorbeeld congressen, workshops en netwerkborrels, een manier om leden met elkaar in contact te brengen en een platform te bieden om kennis te delen en in gesprek te gaan over actuele zaken. Dit gebeurde bijvoorbeeld al tijdens alle commotie rondom de inperking van de vrije artsenkeuze. Leden en andere partijen vonden elkaar toen via de speciaal daarvoor ontwikkelde webpagina en Facebookpagina.

Iedereen die belangstelling heeft voor een goede gezondheidszorg en alles wat daar invloed op uitoefent, kan lid worden van het forum (lidmaatschap van VvAA is niet vereist). Inschrijven is heel eenvoudig. https://forum.vvaa.nl

Delen