Olijven (pluk)reizen Griekenland

Voor liefhebbers van olijven en olijfolie die weleens achter de schermen willen kijken bij de olijvenpluk, die meer willen weten over het hele proces achter de olijfolieproductie én het ook leuk vinden om zelf te helpen bij het plukken, organiseert Griekenlandspecialist Ross Holidays dit najaar op veler verzoek weer twee olijvenplukreizen.

Van 14 t/m 19 november staat er een reis gepland naar het bij de Grieken zelf zeer geliefde schiereiland Pilion en van 21 t/m 27 november vindt er een reis plaats naar Zuid-Kreta. Tijdens beide reizen is ook tijd ingeruimd voor bezoeken aan bezienswaardigheden in de omgeving. Prijzen (o.b.v. 2-psk) € 749,- p.p. (Pilion) en € 849,- p.p. (Zuid-Kreta). Voor meer (prijs)informatie, uitgebreide reisbeschrijving en 1-persoonskamer toeslagen rossholidays.nl.

Als lezer van Arts en Auto profiteert u bij reservering van een van deze olijvenplukreizen van een exclusieve korting van € 50,- per boeking. Let op: vergeet u niet bij boeking te vermelden dat het om Arts en Auto-lezersvoordeel gaat, want de korting wordt niet achteraf verleend.