Oudenaarde & De Ronde van Vlaanderen

De naam van het circa 30 kilometer ten zuiden van Gent gelegen historische stadje Oudenaarde is voor liefhebbers van het wielrennen onlosmakelijk verbonden met de Ronde van Vlaanderen. Het grootste deel van deze roemruchte koers speelt zich af in de heuvelachtige Vlaamse Ardennen.

Voor fietsliefhebbers die hier eens de sfeer willen snuiven, biedt TUI een arrangement in het op wandelafstand van Oudenaardes oude centrum gelegen stijlvolle boetiekhotel Leopold. Ook voor niet-fietsers is Oudenaarde de moeite waard: het stadhuis en Belfort prijken op de Werelderfgoedlijst van Unesco, en het MOU Museum biedt een van de grootste zilvercollecties van Vlaanderen en eeuwenoude wandtapijten. Als u de omgeving graag per fiets wilt verkennen, kunt u vanuit Oudenaarde kiezen uit vele routes. U kunt uw eigen fiets meenemen (er is een fietsenstalling) of een (elektrische) fiets huren bij het hotel.

  • Prijs vanaf € 109,- p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Inclusief 2 overnachtingen in een deluxe kamer, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, koffie of thee met een plaatselijke lekkernij, entreeticket voor het Ronde van Vlaanderen-museum inclusief een consumptie in de brasserie, en fiets-routes
  • Aankomst dagelijks van 15 juni t/m 31 oktober 2018
  • Exclusief € 15,- reserveringskosten (bij online boeking)
  • Meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto

Delen