Parels van de Baltische zee

Het zijn twee eilanden die in Nederland nog relatief onbekend zijn: het Duitse Rügen en het Deense Bornholm. Pharos Reizen van ANWB stelde een combinatiereis samen waarbij u in één reis kennismaakt met deze Baltische Zee-bestemmingen.

Uw reis begint met vier overnachtingen in Parkhotel Rügen, een centraal gelegen en comfortabele uitvalsbasis voor bezoeken aan de natuurparken, krijtrotsen en badplaatsen van het eiland. Op dag vijf rijdt u naar Sassnitz vanwaar u in circa vier uur met uw auto naar het Deense Bornholm vaart. Hier verblijft u drie nachten in Hotel Friheden aan de noordoostkust.

  • Prijzen (o.b.v. 2-psk) vanaf € 629,- p.p. in de periode van 23 april t/m 6 mei; € 739,- p.p. tussen 18 en 28 juni; en € 685,- p.p. bij vertrek tussen 3 en 24 september 2017. Vertrek is mogelijk op zondag, maandag, donderdag en vrijdag.
  • Inclusief op Rügen o.a. 4 overnachtingen met ontbijtbuffet, een driegangendiner of dinerbuffet, gebruik van fitness, sauna en stoombad en entree voor museum Nationalpark Köningsstuhl; op Bornholm o.a. 3 overnachtingen met ontbijtbuffet, 2 dagen fietshuur en gebruik van zwembad en sauna. Ook uw retourovertocht Sassnitz-Rønne inclusief auto met Bornholmer Færgen is inbegrepen.
  • Exclusief voor Arts en Auto-lezers: € 75,- korting per boeking wanneer u deze reis reserveert in de maand maart voor aankomsten tussen 23 april en 24 september 2017. Vermeld kortingscode:PH-AANC5.
  • Meer (prijs)info en reserveringen, bel 023 554 28 70 (met zoekcode 15228) of zie pharosreizen.nl/gelezen-in/arts-en-auto