Robinson Oost-Algarve

Wie bij Faro ‘rechtsaf slaat’, maakt kennis met de rustige, verrassend authentieke oostelijke Algarve. Natuurliefhebbers wacht hier het Ria Formosa natuurpark met zijn vele vogels, het sfeervolle stadje Tavira en kilometerslange, witte zandstranden. Aparte vermelding verdienen de milde winters en het aantal dagelijkse zonne-uren.

 

Voor Arts en Auto-lezers die zich de komende maanden graag eens willen laten verwennen, stelde Arke, samen met Robinson, een arrangement samen in Quinta Da Ria, circa 6 km van Tavira, 1 km van het strand en naast twee 18-holes golfbanen. U vindt hier alles voor een ontspannen verblijf: o.a. diverse restaurants, zwembaden, sport-faciliteiten en een wellness & health-centrum.

Het arrangement omvat o.a. de vlucht met Transavia naar Faro, transfers, 7 overnachtingen in een 2-psk o.b.v. volpension, en als Arts en Auto-extra’s 1 x een gratis fles wijn van de speciale wijnkaart i.p.v. de gratis tafelwijn, fles Sekt bij aankomst en een wellness skincareproduct (Hyapur). Volpension houdt o.a. in: uitgebreid ontbijtbuffet met koffiespecialiteiten, internationale lunch- en dinerbuffetten, uitslapersontbijt, snack-to-go buffet en midnight-snacks, plus in het hoofdrestaurant o.a. tafelwijn. Prijs € 765,- p.p. Exclusief o.a. € 20,- boekingskosten per online boeking. Reisperiode t/m 30 april 2015. Kinderen zijn van harte welkom, maar alleen in de kerstvakantie worden er activiteiten voor ze georganiseerd.

Voor meer (prijs)info en boekingen, zie arke.nl/artsenauto.