Shoppen en kunst kijken rond Den Haag

Het zal u vast niet zijn ontgaan, de opening afgelopen najaar van Museum Voorlinden, waar de grootste particuliere kunstcollectie van Nederland te zien is – bekend als de Caldic Collectie van industrieel en verzamelaar Joop van Caldenborgh.

Het museumgebouw, naar een ontwerp van architect Dirk Jan Postel, kenmerkt zich door veel glas en met natuursteen beklede wanden in de kleur van duinzand; de museumtuin is een ontwerp van Piet Oudolf. Voor lezers die graag eens een bezoek willen brengen aan dit bijzondere nieuwe museum stelde TUI een arrangement samen.

De keuze viel op een verblijf in het viersterren Parkhotel Den Haag, ideaal gesitueerd midden in het Hofkwartier, naast de Paleistuinen en Paleis Noordeinde. Het Parkhotel biedt, naast een sfeervolle art deco-ambiance, een prachtige tuin, Naast het in Wassenaar gelegen Voorlinden biedt Den Haag binnen de eigen stadsgrenzen ook tal van bezienswaardige musea, zoals het vernieuwde Mauritshuis en het Haags Gemeentemuseum.

  • Prijs vanaf € 125,- p.p. o.b.v. 2-psk.
  • Inclusief o.a. 2 overnachtingen met ontbijtbuffet, een pakketje met wandelroutes door Den Haag en entree voor Museum Voorlinden.
  • Exclusief o.a. € 15,-
    reserveringskosten (bij online boeking), kosten parkeren en toeristenbelasting.
  • Aankomst alleen op vrijdag van 17 maart t/m 31 oktober 2017.
  • Meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto