Stedentrip Lissabon

Om meer lezers in de gelegenheid te stellen eens een kijkje te nemen in Lissabon, een verrassend leuke stad met tal van schilderachtige oude wijken, prolongeert stedentrips.nl het vierdaagse lezersarrangement dat eind deze maand zou aflopen.

Ook van maart tot en met oktober kunt u weer dit arrangement boeken, dat bestaat uit drie overnachtingen in een 2-persoonskamer in het centraal gelegen boetiekhotel Portugal, dagelijks ontbijt en uw vliegreis Amsterdam-Lissabon per TAP.

  • Prijsvoorbeelden bij vertrek in in maart en mei vanaf € 429,-; in april vanaf € 499,- p.p.; in september/oktober vanaf € 399,-. Als Arts en Auto-lezer ontvangt u bovendien voor twee dagen een gratis Lisboa Card (t.w.v. € 31,50 p.p.), die onder meer gratis openbaar vervoer inhoudt – ook vanaf de lucht- haven –, plus entree tot circa tachtig musea.
  • Exclusief o.a. € 15,- reserveringskosten en eventuele vertrek- en klassentoeslagen (ook KLM en Transavia) wanneer de goedkoopste vliegtuigstoelen niet meer verkrijgbaar zijn.
  • Meer (prijs)info en reserveringen stedentrips.nl/artsenauto