Tinguely in Düsseldorf

Düsseldorf staat bekend om zijn uitgebreide winkelaanbod, van Chanel en Vuitton op de chique Königsallee tot leuke vintage winkeltjes in de kleinere straatjes in de historische Altstadt.

Maar niet alleen shoppers komen er aan hun trekken, ook op cultureel gebied heeft Düsseldorf een reputatie, vanwege de grote exposities van kunstenaars van naam die hier geregeld te zien zijn. Zo presenteert Museum Kunstpalast de komende maan-den een overzichtstentoonstelling van het werk van de Zwitserse kunstenaar Jean Tinguely (1925-1991), beroemd om zijn speelse, bizarre machinesculpturen en installaties. TUI stelde voor Arts en Auto een Tinguely-arrangement samen met verblijf in het vijfsterren Hilton Düsseldorf, op zo’n 3 km van het centrum en op loop-afstand van metrostation Theodor-Heuss-Brücke.

Prijs € 99,- p.p. (o.b.v. 2-psk). Inclusief twee overnachtingen met ontbijtbuffet, een welkomstdrankje, 25 procent korting in hotelrestaurant en -bar, gratis gebruik fitness en sauna, gratis parkeren (normaal € 23,- per dag) en entree expositie. Aankomst t/m 30 juni op vrijdag of zaterdag, of dagelijks van 1 juli t/m 14 augustus 2016. Exclusief o.a. € 15,- boekingskosten (bij online boeking). Arrangement inclusief treinretour € 205,- p.p. Voor meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto