Top 3 – best gelezen

Wat hebben verpleegkundige Mike Masselink, psycholoog Ingrid Candel en aios Muhammed Al-tamimi met elkaar gemeen? Ze vertelden in de afgelopen jaren alle drie hun verhaal aan Arts en Auto. De interviews met hen belandden in de top 3 ‘best gelezen’ van deze website.

Lees hier hun interviews uit voorgaande jaren. Over een relatie met een patiënt, de droom om genderoperaties uit te voeren en de gevolgen van een COVID-19-infectie. In het nieuwste magazine van Arts en Auto blikken zij terug en beantwoorden ze de vraag: ‘Hoe gaat het nu met je?‘.

Ingrid Candel

Beeld | De Beeldredaktie/ Marcel van Hoorn

Psycholoog Ingrid Candel had een liefdesrelatie met één van haar cliënten. Het veranderde haar leven drastisch. Ze schreef een boek en geeft lezingen en trainingen om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in de zorg te voorkomen. “Let op de prilste tekenen.”

Muhammed Al-tamimi

Beeld | Marcelbakker.com

Eind 2016 won Muhammed Al-tamimi, laatstejaars geneeskundestudent, de ECHO Award wo, een prijs voor excellent multicultureel talent in het hoger onderwijs. Een beloning voor een politieke vluchteling die keihard werkt om zijn droom waar te maken: transgenderchirurg worden.

Mike Masselink

Beeld | De Beeldredaktie/Marco Vellinga

Op 21 maart wordt verpleegkundige Mike Masselink (46) ineens ziek. Omdat COVID-19 in zijn regio én omgeving nog nauwelijks aanwezig is, denkt hij aan griep, maar een dikke week later belandt hij op de nood-ic van het plaatselijke ziekenhuis. “Gelukkig kan ik het navertellen.”

Delen