Trappen door de Champagne

Een tiental kilometers ten oosten van het middeleeuwse Troyes ligt het Parc Régional de la Forêt d’Orient met zijn bossen en meren. Een uitgelezen streek voor een fietsvakantie: over rustige wegen en bewegwijzerde fiets-paden doorkruist u landelijk gelegen dorpjes met de typische, met bloemen getooide huizen van de Champagne.

Ieder kerkje is wel een bezoek waard. Troyes zelf is ook een must, met zijn klinkerstraatjes, vakwerkhuizen en kathedraal. De fietstochten zijn 50 tot 55 kilometer lang en goed te doen; de wegen zijn voornamelijk vlak, met sporadisch een klimmetje. De driesterrenhotels waar u verblijft, zijn verzorgd en bieden een zwembad en streekgerechten. Het eerste bevindt zich in Piney (circa 575 km vanaf Utrecht); het tweede in Bar-sur-Aube.

Prijs vanaf € 349,- p.p. Inclusief 4 overnachtingen met ontbijt en driegangendiner, bagagetransport van hotel naar hotel, kaartmateriaal en routebeschrijving in het Nederlands, 1 x een fles Champagne op de kamer; toeristenbelasting; roadbookdrager en parkeerplaats bij het hotel in Piney.

Let op: u dient deze reis per eigen fiets te maken (fietshuur is niet mogelijk)

Exclusief o.a. € 15,- reserveringskosten (bij online boeking)

Aankomst dagelijks t/m 21 oktober

Meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto

Delen