Trendy Stockholm

Het middeleeuwse stadshart Gamla Stan, het Koninklijk Paleis, het ABBA Museum, het Skansen-openluchtmuseum, tal van trendy winkeltjes en cafés en overal water; ook – of misschien juist – in voorjaar en (na)zomer is Stockholm een bezoek waard.

Voor lezers die eens kennis willen maken met de Zweedse hoofdstad stelde stedentrips.nl een arrangement samen, bestaande uit de vliegreis Amsterdam-Stockholm, 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer (‘Small Double’) in viersterrenhotel Kungsträdgården, dagelijks ontbijtbuffet, fietstour Stockholm at a Glance en een Time to Momo gidsje Stockholm. N.B.: vóór 15 mei en in oktober is de fietstour alleen mogelijk op zaterdag of zondag. In november en december worden er geen fietstours uitgevoerd, in de prijzen voor deze maanden zit een 24-uur City Sightseeing (hop on-hop off) inbegrepen.

  • Prijzen vanaf € 399,- p.p. in oktober t/m december; vanaf € 419,- p.p. in mei en september; vanaf € 429,- p.p. in juli en augustus, en vanaf € 469,- p.p. in juni 2018. De vanafprijzen zijn gebaseerd op vluchten per KLM; u kunt desgewenst ook per SAS of Norwegian.
  • Aankomstdag: vrijdag
  • Exclusief € 18,50 reserveringskosten per boeking en eventuele toeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn.
  • Meer informatie en boeken Stedentrips.nl: 0172 78 20 78, of uw gegevens en voorkeur qua reisdatum mailen naar info@stedentrips.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte (vergeet niet te refereren aan ‘Arts en Auto Stockholm’).

Delen