Uniek avontuur op Groenland

Het is een niet-alledaagse bestemming die vooral tot de verbeelding spreekt van natuurliefhebbers en rustzoekers: Groenland. Als lezer van Arts en Auto profiteert u van een exclusieve korting op een 7-daagse winterse Groenlandreis van Pharos Reizen van ANWB bij boeking vóór 31 december 2018.

Deze reis voert via Kopenhagen (waar op de heen- en terugreis een luchthavenhotel voor u is gereserveerd) naar Ilulissat in het westen van Groenland, bekend om zijn spectaculaire ijsfjord. U logeert hier vier nachten in een uitstekend beoordeeld viersterrenhotel, op loopafstand van het centrum en met spectaculair uitzicht over de baai. Tijdens uw verblijf zijn de volgende Ilulissat-excursies inbegrepen: stadswandeling, boottocht door de IJsfjord en noorderlichttour. U kunt ook het rijden met een huskyhondenslee ervaren. Dit alles in een tempo dat voor iedereen geschikt is. U heeft ook een dag ter vrije besteding om dit stadje met zijn mix van modern leven en oude Groenlandse cultuur verder te verkennen.

  • Prijs vanaf € 2.799,- p.p. (o.b.v. 2-psk). Inbegrepen o.a. vluchten Amsterdam-Kopenhagen, retourvluchten Kopenhagen-Kangerlussuaq en Kangerlussuaq-Ilulissat inclusief 1 koffer ruimbagage p.p., op Groenland retourtransfer luchthaven-hotel, 2 overnachtingen met ontbijt in het Clarion Hotel Copenhagen Airport, 4 overnachtingen met ontbijt in Hotel Arctic in Ilulissat plus een welkomstdiner en eerdergenoemd excursiepakket.
  • Exclusief voor Arts en Auto-lezers: een eenmalige korting op de reissom van € 100,- (per boeking, o.v.v. code PH-AA100, dit voordeel geldt tot 31 december 2018).
  • Vertrek elke donderdag van 1 februari t/m 29 maart 2019.
  • Meer (prijs)info en reserveringen bel 023 554 28 70 met zoekcode 18677 of zie pharosreizen.nl/gelezen-in/arts-en-auto

Delen