Verrassend Wenen

Stedentrips.nl stelde voor Arts en Auto-lezers een driedaags arrangement samen naar de Oostenrijkse hoofdstad, voor een eerste of hernieuwde kennismaking met deze sfeervolle en verrassend veelzijdige stad. Voor uw verblijf viel de keuze op het viersterren Kaiserhof, een in een rustige straat gelegen fijn hotel, op loopafstand van het oude centrum en de metro.

  • Vanafprijs-indicaties(o.b.v. 2-psk): € 329,- van 6 januari t/m 28 maart; € 499,- van 29 maart t/m 30 april, en € 589,- p.p. t/m 1 januari 2019
  • Inbegrepen uw vliegreis Amsterdam-Wenen v.v. per KLM, 2 overnachtingen met ontbijt, een ‘Sacher Jause’ (Sacher Torte met koffie of thee in hotel Sacher) en een Time to Momo stadsgids Wenen.
  • Niet-inbegrepen € 18,50 reserveringskosten per boeking en eventuele toeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn
  • Vertrek dagelijks
  • Boeken via Stedentrips.nl: 0172 78 20 78 of mail uw gegevens en voorkeur qua reisdatum en vervoerskeuze naar info@stedentrips.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte (vergeet niet te refereren aan ‘Arts en Auto Wenen’).

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*