Verwennerij in Schoorl

Tot en met 30 juni biedt het in Schoorl gelegen Merlet – een viersterren familiehotel met een vermaard Michelin-restaurant en lid van QL Hotels & Restaurants –lezers van Arts en Auto extra voordeel op zijn Lazy Sunday-arrangement.

Nadat u op de zondag (uw auto parkeert u gratis in de hotelgarage) in de mooie omgeving van het hotel heeft kunnen wandelen of fietsen (u ontvangt een fietsroute naar museum Kranenburgh in het nabije Bergen), wacht u aan het eind van de dag in de hotelbar een drankje met bittergarnituur. ’s Avonds geniet u tijdens een viergangendiner van de gerechten die chef-kok Jonathan Zandbergen en zijn brigade met producten uit de omgeving in de open keuken creëren. Na een overnachting en ontbijt in Merlets’ Grand Café, kunt u ook op maandag gebruikmaken van uw hotelfiets om bijvoorbeeld richting de kust te fietsen. Of misschien wilt u wel ontspannen in het wellnesscentrum met onder meer zwembad en stoomcabine. Uw kamer hoeft u pas om 12.00 uur te verlaten.

  • Prijs € 155,- p.p. o.b.v. 2-persoons standaardkamer (normale prijs € 190,-). Voor suites gelden toeslagen vanaf € 30,- p.p.
  • Meer prijsinfo en boekingen qlhotels.com/nl/arts-en-auto

Delen