Verwennerij in Zuidoost-Portugal

Wie bij Faro rechtsaf in plaats van linksaf slaat, ontdekt een verrassend ander gezicht van de Algarve. Hier, in en rondom het Parque Natural Ria Formosa, wordt het landschap gekenmerkt door witte zandstranden, vele eilandjes en vogelrijke lagunes.

Sfeervol centrum van dit ‘echte’ Portugal is het authentieke Tavira. Niet ver van dit stadje met zijn sfeervolle pleintjes en karakteristieke huizen bevindt zich Robinson Club Quinta da Ria, een viersterren luxe-resort voor rustzoekers die hechten aan comfort en zich graag culinair laten verwennen. Het resort ligt tevens vlak bij twee van Portugals beste golfbanen. 

Voor Arts en Auto-lezers stelde TUI een speciaal arrangement samen.

8 dagen vanaf € 575,- p.p. inclusief vliegreis, viersterrenresort o.b.v. all-inclusive en een extraatje

  • Prijs voor snelle beslissers bij vertrek in januari vanaf € 575,- p.p. (o.b.v. 2-psk); na 10 februari vanaf € 925,- p.p.
  • Inbegrepen retourvlucht naar Faro met Transavia of TUI fly, directe transfers van de luchthaven naar het resort v.v., 7 overnachtingen o.b.v. all-inclusive en een fles van wijnhuis Cortes de Cima bij aankomst op de kamer
  • Niet inbegrepen € 25,- reserveringskosten en eventuele vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer verkrijgbaar zijn.
  • Boeken Geldig /m 31 oktober 2020, bij boeking vóór 1 maart.
  • Meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto

Delen