Verwenweek op Kreta

Voor lezers die er behoefte aan hebben zich een week te laten verwennen in een luxehotel, stelde TUI een speciaal arrangement samen naar het noordoosten van Kreta, waar zich bij het plaatsje Elounda het exclusieve TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa bevindt.

Dit zogeheten ‘adults only’ hotel is een bestemming waar het gasten aan niets ontbreekt en is, mocht u meer willen dan zon, zee, lezen en luieren, ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan bijvoorbeeld een historische must-see zoals het Minoïsch paleis van Knossos.

Prijs vanaf € 599,- p.p. (o.b.v. 2-psk).
Inclusief o.a. retourvlucht Amsterdam-Heraklion met TUIFly, luchthaventransfers, Nederlandstalige reisleiding, 7 overnachtingen in een standaard kamer met dagelijks ontbijtbuffet, en, speciaal voor Arts en Auto-lezers, een à la carte diner en een 45 minuten durende wellness treatment.
Exclusief o.a. € 20,- reserveringskosten (bij online boeking) en eventuele vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste vliegtuigstoelen niet meer verkrijgbaar zijn. Tegen een toeslag kunt u halfpension of all inclusive boeken, of een kamer met privé-zwembad. Aankomst dagelijks (m.u.v. maandag) van 22 april t/m 22 oktober 2017.
Meer informatie en boekingen tui.nl/artsenauto