Vrijkaarten voor e-Health Convention Amsterdam

Arts en Auto mag vier kaarten weggeven voor de e-Health Convention 2018 op 15 november in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Deze interactieve congresdag richt zich op de laatste ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg.

Er zijn meer dan 25 sessies zoals interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s. De dag, georganiseerd door Skipr en Emerce, biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van e-Health en is bedoeld voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector.

Wilt u kans maken op een van de gratis kaarten? Stuurt u dan voor 1 november een e-mail met uw lidmaatschapsnummer naar verloting@artsenauto.nl, o.v.v. e-Health. De winnaars krijgen bericht en staan 2 november ook op artsenauto.nl/verloting.

Meer informatie over het congres http://www.ehealthconvention.nl/, reguliere toegangsprijs voor zorgprofessionals € 373,77

Delen